Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Giacomo Nizzolo Europees kampioen

Frankrijk en Italië hadden hun uitgesproken kopmannen: de in bloedvorm verkerende Arnaud Démare en Giacomo Nizzolo. Daar koersten beide teams ook naar, meestal waren het blauwhemden die vluchtpogingen uit een ander kamp counterden of een mannetje meestuurden.

Net als in het Nederlands kampioenschap bewoog van der Poel hemel en aarde om in de finale een beslissing te forceren maar de wedstrijd vandaag was sterker bezet en door de korte afstand misschien ook wel minder lastig.

Daarna was het vooral afwachten op de laatste beklimming, de Côte du Pont Neuf op 3 kilometer van de streep, op een laatste explosie van een vermetele aanvaller. Thomas Pidcock probeerde net over de top, Rui Costa volgde maar nam niet over.

De aangekondigde sprint dan: Giacomo Nizollo kon de maat nemen van Arnaud Démare, Pascal Ackermann werd net als in 2019 derde. Van der Poel (4de) en Stuyven (5de) kwamen te kort voor het podium.

Geplaatst op: 26 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen