Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Jan Tratnik naar winst in San Daniele del Friuli

Ben O’Connor reed op de beklimming van Monte di Ragogna iedereen uit het wiel om de ontsnapte Jan Tratnik terug te halen. Net op de top was aansluiting een feit. Beide renners, voor volgend seizoen nog zonder contract, konden een gouden zaak doen.

Op de steile stuk richting aankomst probeerde O’Connor zijn rivaal los te gooien maar Tratnik gaf lik op stuk. De Sloveen nam met enkele honderden meters te gaan een beslissende voorsprong. Enrico Battaglin won de sprint voor de derde plaats van Kamil Malecki en Ben Swift.

Het peloton hield een relatieve snipperdag en reed lang op een kwartier achterstand. In de slotkilometer nam João Almeida nam een paar seconden. De Portugees wou duidelijk laten blijken dat er met hem nog wel degelijk rekening moet gehouden worden.

Geplaatst op: 20 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen