Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Jasper Philipsen slaat zijn slag in Puebla de Sanabria

Mattia Cattaneo was in de slotfase de laatste overlevende van een vluchtersgroep waar ook Tim Wellens oorspronkelijk deel van uitmaakte. Het zag er even goed uit voor de Italiaan maar in de laatste slopende kilometers in regen en tegenwind brak hij toch nog.

Maar wie van de sprinters zat nog in het peloton? Jasper Philipsen in ieder geval wel. Goed van voor gehouden door zijn team, ging hij van vrij ver de sprint aan. De leiding gaf hij niet meer af ondanks een zwieper van Pascal Ackermann. Die moest genoegen nemen met de tweede plek, Jannik Steimle met de derde. Het algemeen klassement werd drie kilometer voor het einde vastgelegd, zodoende hadden de sprinters de vrije hand.

Geplaatst op: 05 november 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen