Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Jhonatan Narváez beste in Cesenatico

Zeg Cesenatico en veel wielerliefhebbers denken er Marco Pantani bij. Start en aankomst vandaag in de geboorteplaats van de betreurde Italiaanse wielergod. Daartussen alweer een heuvelachtig parcours dat zo langzamerhand zijn tol begint te eisen bij de meeste renners.

Een rit bijvoorbeeld voor Thomas De Gendt, maar die toonde bij de start weinig enthousiasme. Hij zou door alle corona perikelen in deze Giro liever huiswaarts keren. Haalt deze Giro Milaan en wat wordt daarbij verzwegen om het zover te laten komen? Iedereen vraagt het zich ondertussen af. Ook zijn er geruchten dat op vraag van (bepaalde) ploegen de Giro op zondag zou afgesloten worden, een week voor Milaan.

Mark Padun en Jhonatan Narváez waren op de laatste beklimming van de dag de beste overblijvers van een vlucht waar ook Victor Campenaerts aanvankelijk van deel uitmaakte. Die zou later bergen werk verzetten voor zijn kopman Pozzovivo. Een stevig uitgedund peloton volgde op meer dan zes minuten, er waren nog dertig kilometers te gaan.

Padun reed lek in de afdaling en Narváez leek alleen op weg naar de overwinning. Even werd het nog spannend want de Oekraïner kwam terug tot een tiental seconden maar moest toch zijn meerdere erkennen. De tweede Ecuadoriaanse ritzege deze Giro, Padun werd tweede, Simon Clarke ook nog een vroege vluchter kon de groep der favorieten nog voorblijven.

Geplaatst op: 15 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen