Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.

Kasper Asgreen zegeviert in Kuurne-Brussel-Kuurne

Het gewijzigde parcours zorgde nog niet voor een andere koers of meer animo. Het werd eerder een vertrouwde Kuurne-Brussel-Kuurne en de Deceuninck-QuickStep troepen konden revanche nemen voor de Omloop Het Nieuwsblad. De wedstrijd kende eerder een saai verloop en schermutselingen van de favorieten in de finale droegen nooit ver.

Kasper Asgreen maakte met dertig kilometer te gaan de oversteek naar de vier overgeblevenen van een vroege vlucht die na een uurtje koers was ontstaan. Enkel Roy Jans en Boris Vallée konden daarvan nog aansluiten bij de Deen. Jans haakte wat later als eerste af, Vallée probeerde zich in het wiel van Asgreen vast te bijten. Tevergeefs, met tien kilometer te gaan moest ook hij passen.

Daarna leek ook Asgreen een vogel voor de kat maar hij wist wonderwel te weerstaan tot op de meet. Giacomo Nizzolo kon de woede enkel op zijn stuur bekoelen, Alexander Kristoff bezette de resterende podiumplaats.

Geplaatst op: 01 maart 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen