Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Mad Pedersen beste in Gent-Wevelgem

Matteo Trentin, Wout van Aert, Mathieu van der Poel, John Degenkolb, Yves Lampaert, Stefan Küng, Alberto Bettiol, Florian Sénéchal en Mads Pedersen maakten er een thriller van in de straten van Wevelgem. Slag om slinger waagde wel iemand een ontsnappingspoging.

Uiteindelijk konden Trentin, Sénechal en Bettiol een gat slaan. Achter hen werd getwijfeld, van Aert had tot nu toe op alles gereageerd maar wou niet nog eens de kastanjes uit het vuur halen. Mads Pedersen, een van de minst bedrijvigste, zag zijn kans schoon om de oversteek te wagen. In de sprint nam hij de maat van de rest. Sénechal werd tweede, Trentin derde.

Voor het eerst was ook de concurrentie tussen generatiegenoten van Aert en van der Poel te merken. De twee reden uiteindelijk als laatsten van de elitegroep over de streep.

Geplaatst op: 11 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen