Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Suprabazar, je vindt er alles

Mads Pedersen wint voor het eerst in regenboogtrui

De Ronde van Polen zou vandaag gewoon weer verder gaan, maar niet alsof er niets gebeurd was. De toestand van Fabio Jakobsen werd als stabiel gestempeld maar de jongeman wordt nog minstens tot vrijdag in een coma gehouden.

Jakobsen kreeg nog wel de ritzege toebedeeld donderdag maar dat zal hem en zijn entourage momenteel wellicht een zorg wezen. Ook vandaag kwam het tot een massasprint maar de meeste renners zullen daar wellicht met gemengde gevoelens naartoe gegaan zijn.

Wereldkampioen Mads Pedersen kon eindelijk zijn trui eens laten schitteren en nam de maat van Pascal Ackermann en Davide Ballerini. Verderop waren er ereplaatsen voor Jasper Philipsen (8), Piet Allegaert (9) en Jurgen Roelandts (10). Philipsen mocht wel de groene trui omgorden.

Update: Eduard Prades (Movistar), Marc Sarreau (Groupama-FDJ, derde), Damien Touzé (Cofidis, zevende) dienden de wedstrijd te verlaten vanwege verwondingen opgelopen bij de finish. Dylan Groenewegen zelf liep een sleutelbeenbreuk op en excuseerde zich ondertussen voor het voorval.

Geplaatst op: 06 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen