Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Marc Hirschi haalt zijn gram in Sarran

Hirschi had zich al een paar keer stevig laten opmerken tijdens deze Tour, met twee podiumplekken als resultaat. Vandaag mocht hij na een solo van meer dan 25 km wel de overwinning vieren.

Tiesj Benoot en Søren Kragh Andersen waren reeds vroeg bedrijvig in de finale toen ze reageerden op een uitval van Asgreen en Erviti. Ze kregen gezelschap van Soler die even solo ging maar even later het gezelschap kreeg van Benoot, Andersen, Hirschi, Schachmann en Pacher. Sunweb was meteen goed vertegenwoordigd.

Benoot offerde zich op en Hirschi begon aan een lange solo. Achteraan werd niet stilgezeten maar de jonge Zwitser was voorgoed weg. Pierre Rolland werd tweede en Søren Kragh Andersen (3de) maakte het Sunweb feestje compleet.

Devenyns probeerde Alaphillipe nog dichter te brengen maar die moest vandaag genoegen nemen met een verre ereplaats. Peter Sagan zond zijn ploegmaats gedurende de rit naar voren om het Sam Bennett moeilijk te maken maar kon zelf maar een paar punten terug pakken met een dertiende plek in de rituitslag.

Geplaatst op: 10 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen