Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Mathieu van der Poel soleert naar Nederlandse titel

Wat de damesploeg van Boels-Dolmans vermocht in de titelstrijd bij de dames, namelijk de favoriet verschalken, kon Jumbo-Visma bij de heren niet waarmaken.

Niet dat ze het niet probeerden maar Van der Poel beukte en bleef beuken tot niemand meer in zijn buurt was. Op dat moment was er nog meer dan 40 kilometer te gaan, de tijdritmodus kon ingeschakeld worden. Daarachter werd nog tevergeefs tegengesparteld en vooral gekibbeld.

Op twintig kilometer van het einde volgden Nils Eekhoff en Pascal Eenkhoorn op meer dan 1 minuut. Eenkhoorn moest bij de volgende passage aan de streep lossen bij Eekhoff, die op weg ging naar zilver.

Daarachter werd Eenkhoorn nog bijgehaald door ploegmaats Jos van Emden en Timo Roosen. Team Jumbo-Visma reed voor de derde plaats en dat was het hoogst haalbare vandaag. Het was uiteindelijk Timo Roosen die de laatste podiumplek opeiste.

Geplaatst op: 23 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen