Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Mathieu van der Poel wint BinckBank Tour

De Nederlandse kampioen ontbond zijn duivels en zette in de laatste rit het klassement nog naar zijn hand. Van der Poel behield na een solo van 50km een handvol seconden over in Geraardsbergen. Genoeg om de eindzege te pakken voor Andersen en Küng.

Oliver Naesen won vorig jaar in Geraardsbergen maar moest deze keer genoegen nemen met de tweede plaats. Mads Pedersen stond nog aan de leiding voor de laatste rit maar moest in de opeenvolgende passages over Muur en Bosberg de handdoek gooien.

Eerder waren er in deze BinckBank Tour zeges voor Jasper Philipsen, Mads Pedersen en Sõren Kragh Andersen (tijdrit). De doortocht door Nederland werd geschrapt door de net verstrengde Corona maatregelen. Daardoor was er op woensdag geen wedstrijd.

Geplaatst op: 04 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen