Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Michael Matthews wint Bretagne Classic

Team Ineos en Team Jumbo-Visma stuurden hun spreekwoordelijke kat richting Plouay en kunnen een boete verwachten. Bohra-Hansgrohe kwam dan weer niet aan de start vanwege een corona geval in de rangen.

Een gesloten wedstrijd over 247 kilometer met weinig animo en veel opgaves, ook de heren hadden hun deel van het slechte weer maar na een paar uur werd het droger. De finale werd gekenmerkt door regelmatige vluchtpogingen maar zonder resultaat. De ploegen van de sprinters konden het geheel vlot bij elkaar houden.

In de laatste kilometer ontstond een lichte afscheiding met enkele renners. Nils Eekhoff ging vol door voor Michael Matthews maar Florian Sénéchal lag op de loer. Toen de Nederlander de benen stil hield kon Matthews probleemloos naar de zege. Mezgec en Sénéchal vervolledigden het podium. Aimé De Gendt werd vierde.

Geplaatst op: 25 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen