Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Michael Woods laat naar de zege in Villanueva de Valdegovia

Michael Woods sprong weg op de Puerto de Orduña en werd op korte afstand gevolgd door Nans Peters. Die werd later bijgebeend door Alejandro Valverde, Omar Fraile en Guillaume Martin. Allen renners uit een omvangrijke kopgroep die vandaag lang voor het peloton uitbleef.

Woods kwam als eerste boven met 20km te gaan maar zijn voorsprong was minimaal. Guillaume Martin nam daar de bergtrui over van Tim Wellens. De vijf kwamen te samen in de afdaling en konden misschien gaan strijden voor de dagzege. Misschien want achter hen waren de achtervolgers niet ver weg, 17 seconden op 10 km.

Vooraan ontbrak de cohesie. Er werd geprobeerd elkaar te verschalken, halfslachtige pogingen zonder overtuiging, de bres werd steeds weer gedicht door iemand. De achtervolgers kwamen echter niet meer terug.

Michael Woods kon dan uiteindelijk toch wegkomen onder de rode driehoek, Omar Fraille reageerde te laat maar kon de tweede plaats nipt veilig stellen ondanks een terugkeer van Alejandro Valverde.

Geplaatst op: 27 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen