Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Nabeschouwing Giro Rosa 2020

Lange tijd leek de Giro Rosa 2020 een hapklare brok voor Annemiek van Vleuten. Op de eerste dag won Trek-Segafredo de ploegentijdrit, van Vleuten pakte de rit erna meteen de leiderstrui. Ze droeg die tot de 7de etappe toen ze in de zenuwachtige slotfase ten val kwam en noodgedwongen moest opgeven.

Verder waren er drie(!) ritzeges voor vrouw met veel punch Marianne Vos. De andere zegegebaren werden gemaakt door Elizabeth Banks, Elisa Longo Borghini, Évita Muzic en Lotte Kopecky. Kopecky die al een paar podiumplaatsen gepakt had in deze Giro kon in de zevende rit wel succesvol afronden. Anna van der Breggen won geen etappe maar wel het algemeen klassement voor Katarzyna Nieuwiadoma en Borghini. Geen derde zege in de Giro Rossa voor van Vleuten, wel voor van der Breggen.

Geplaatst op: 24 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen