Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Nizzolo snelste man in Parijs-Nice

Volop waaiervorming in de tweede etappe van de koers naar de Zon. In de finale van vandaag werd meermaals de rand van de weg opgezocht door de ploegen van de favorieten en vrijbuiters die de de rit wel naar hun hand wilden zetten.

Julian Alaphillipe werd achteruit geslagen door een lekke band, Nairo Quintana moest terrein prijsgeven na een valpartij. Het was uiteindelijk Peter Sagan die in dienst van Pascal Ackermann de lead out van een selecte kopgroep op zich nam, maar de Duitser moest zijn meerdere erkennen in Giacomo Nizzolo.

Maximillian Schachmann, mee bedrijvig in het opzetten van de waaiers, behoudt de leiding voor ritwinnaar Nizzolo. Jasper Stuyven derde vandaag neemt ook die plaats over in het algemeen klassement. Verder opvallend het standhouden van onder meer Vincenzo Nibali en Sergio Higuita.

Geplaatst op: 09 maart 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen