Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Opnieuw van Aert in Lavaur

Thomas De Gendt had zijn dagje uitgekozen maar de finale beloofde waaiers en dat zorgde voor nervositeit in het peloton. De Gendt schudde een solo van een kleine 50 km uit de benen maar was er op 35 km van het einde aan voor de moeite.

Vooral Ineos-Grenadiers nam daarna voluit het initiatief. Met resultaat want het peloton brak in verschillende stukken. Pogacar en Landa verzeilden in de tweede groep. Vervolgens ging het met hoge snelheid richting Lavaur. Carapaz was tussen de twee groepen terecht gekomen en stond er alleen voor, een niet te benijden situatie voor de Giro winnaar.

In de straten van Lavaur stond opnieuw geen maat op Wout van Aert. Hagen, Coquard, Laporte en Stuyven hadden geen antwoord in huis. Landa, Carapaz, Aru, Mollema en Pogacar kregen 1:21 aan de broek. Sagan pakt opnieuw de groene trui. Aan de eind van de rit stond het gemiddelde op 47,5 km/u.

Geplaatst op: 04 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen