Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Peter Sagan overleeft lange vlucht in Tortoreto

De dag na de rustdag alweer een rit bezaaid met verraderlijke hellingen. Overblijvende vluchters van de dag: Fillipo Ganna, Ben Swift, Dario Cataldo, Davide Villella, Jhonatan Restrepo en een sterke Peter Sagan. Met 20 kilometer te gaan waren alleen Sagan en Swift nog vooruit maar in het peloton bewoog het.

Pelle Bilbao zette daar de rest onder druk en kreeg nog de bijgehaalde Villela in het wiel mee. Harm Vanhoucke werd daar gelost en de ploeg van rozetruidrager Almeida leek het moeilijker te krijgen om de koers te controleren.

Peter Sagan kwam alleen boven op de laatste klim en had kleine voorsprong op Bilbao. Jakob Fuglsang was na pech in de afdaling aangewezen op achtervolgen, Bilbao was er aan voor de moeite met 5km te gaan. Sagan behield daar 25 seconden voorsprong.

Het heeft lang geduurd voor Peter Sagan maar hij liet eindelijk nog eens kracht en zin voor initiatief zien. Hij is het winnen dan toch niet verleerd. Brandon McNulty kon de groep der favorieten nipt voorblijven, Almeida won daarvan de sprint. Jakob Fuglsang verloor 1:15 min op Almeida vandaag, Harm Vanhoucke (3:36 min op Almeida) moest de zware inspanningen van de voorbije dagen bekopen.

Jumbo-Visma startte niet meer na een positieve corona test van Steven Kruijswijk, ook Michael Matthews verliet de Giro om die reden. Michelton-Scott trok het team terug na positieve testen van stafleden.

Geplaatst op: 13 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen