Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Pogacar degradeert tegenstand op La Planche des Belles Filles

Werd het beste van deze Tour opgespaard voor deze tijdrit naar La Planche des Belles Filles? Remi Cavagna had gisteren een lange training gedaan in de vorm van een solo, vandaag bleef hij zeer lang in de hotseat tot Wout van Aert binnenliep.

Van Aert gaf bij de eerste tussentijd nog 40 seconden toe op Cavagna maar reed een waanzinnig sterke beklimming. Tom Dumoulin reed eveneens een zeer knappe tijdrit. Hij duwde Wout van Aert op zijn beurt van de leiding met 10 seconden. Ondertussen zette Tadej Pogacar leider Roglic stevig onder druk. Roglic verloor 36 sec aan het tweede tussenpunt. De beklimming werd een titanenstrijd. Porte kende een zijn beste koersdagen sinds lang en gaf slechts 1 seconde toe op Dumoulin. De derde plaats in deze Tour was zijn deel.

Pogacar reed op La Planche des Belles Filles iedereen aan gort. Hield hij tot aan de voet gelijke tred met Dumoulin, smeerde hij de Nederlander nog 1:21 aan. Roglic zakte volledig door het ijs de laatste kilometers. Hij verloor finaal bijna twee minuten en kwam nooit in het verhaal voor. Die slechte dag, die kwam zeer slecht uit.

Werd het beste van deze Tour opgespaard voor deze tijdrit naar La Planche des Belles Filles? Ja dus! Pogacar wint drie ritten, pakt gele trui, bergtrui en witte trui. Maandag viert hij zijn tweeëntwintigste verjaardag.

Geplaatst op: 19 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen