Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Primoz Roglic pakt meteen rode trui in Arrate

Vijf moedigen kleurden de rit met een lange vlucht: Tim Wellens, Rémi Cavagna, Jetse Bol, Quentin Jauregui en Jasha Sütterlin. Met 30 kilometer te gaan had iedereen zich laten opslokken door het peloton. Enkel Jauregui hield koppig stand maar tevergeefs.

Op de Alto de Elgeta werd de eerste schifting gemaakt. Michael Woods viel, Chris Froome spartelde maar hield stand op het moment dat uitgerekend zijn ploeg tempo maakte. Niemand van zijn team die wachtte overigens, Froome is vogelvrij verklaard. Dat kan hem misschien nog inspireren.

Ook op Alto de Arrate ging Ineos vol door voor Richard Carapaz maar die viel snel alleen met Kuss, Roglic, Bennet, Grossschartner, Daniel Martin, Carthy en Mas. Sepp Kuss dartelde en probeerde de rest in verlegenheid te brengen.

Net voor de laatste kilometer sprong Hugh Carthy weg maar werd teruggehaald door Mas. Primoz Roglic maakte gebruik van de stilte om weg te springen voor een langgerekte sprint. Carapaz hield Daniel Martin van de tweede plaats. Verloren alvast tijd vandaag oa Dumoulin, Vlasov en Valverde.

Geplaatst op: 20 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen