Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Remco Evenepoel buitenaards

In de Ronde van Polen leek het wel een juniorenwedstrijd van een paar jaar terug. Remco Evenepoel besloot op meer dan vijftig kilometer voor een solo te gaan en het Belgisch wielrennen een compleet delirium te bezorgen dit weekend.

Leider Richard Carapaz had het excuus dat hij eerder in de wedstrijd tegen de grond ging. Jakob Fuglsang, Simon Yates en thuisrijder Rafal Majka probeerden maar moesten hun meerdere erkennen in Evenepoel.

En hoe: Fuglsang gaf 1:48 toe, Yates en Majka 2:22, de rest minstens drie minuten. Oh ja, hij had ook het rugnummer 75 van Fabio Jakobsen mee om aan de streep, als steunbetuiging voor zijn onfortuinlijke ploegmaat, in de lucht te steken.

Met nog 1 rit te gaan op zondag is Evenepoel ook leider en kan voor zijn vierde kleine ronde dit seizoen gaan.

Geplaatst op: 08 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen