Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Ryan Kamp wereldkampioen beloften

Meer spankracht bij de mannen beloften op zaterdagmiddag. Favoriet Ryan Kamp, Antoine Benoist, Pim Ronhaar en thuisrijder Kevin Kuhn waren aanvankelijk aan elkaar gewaagd en losten elkaar van geen vin. Kamp nam echter toch een kleine voorsprong in de vierde ronde. Niels Vandeputte, lang in het spoor van de besten, moest daar definitief laten gaan.

Kevin Kuhn volgde met twee ronden te gaan op zes seconden van Kamp en leek nog de enige concurrent voor de Nederlander. Dichter kwam de Zwitser niet meer terug, hij verloor langzamerhand seconde per seconde en de weg naar de wereldtitel lag open voor Ryan Kamp. Een sterk teruggekomen Mees Hendrikx kon nog naar plaats drie.

Ver achter hem de Belgen die de dalende tendens in het Belgische veldrijden verder lijken te zetten. Vandeputte op zeven, Camps op negen, Bekaert op tien. Verdienstelijk maar ver achter de grote jongens. Werk aan de winkel in het jeugwerk maar dat wisten wel wel.

Geplaatst op: 01 februari 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen