Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Sam Bennet haalt het in Saint-Martin-de-Ré

De wind liet het vandaag grotendeels afweten. Geen gelegenheid dus om het peloton op het lint te trekken en waaiers te vormen. Iets waarvoor naar deze rit werd uitgekeken. Valpartijen aan rotondes dat wel weer.

Voorbij elke rotonde in deze Tour liggen er bij het inschuiven wel een paar op de grond. Pogacar, Formolo en Guillaume Martin waren bij de slachtoffers. De sprinters waren blij dat de wind zijn spel niet kon spelen. Ze konden een van de weinige kansen in deze Tour te baat nemen.

Sunweb bewoog de laatste kilometers hemel en aarde voor Cees Bol maar die kwam er niet aan te pas. Caleb Ewan zat ideaal in het wiel van Sam Bennet maar kon de Ier niet remonteren. Peter Sagan werd derde maar verliest zijn groene trui aan Bennett. Sagan die op geen enkel moment nog op de renner van vroeger lijkt. De tijd dat hij met de vingers in de neus door de Tour reed is ver weg. Jasper Stuyven werd negende.

Geplaatst op: 08 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen