Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Sneltrein Ganna naar winst in tijdrit

Je moet momenteel enkel vragen wie tweede, derde, vierde wordt in een tijdrit zei Thomas De Gendt (vierde vandaag) in het interview achteraf. Zelf reed hij alweer een van zijn oerdegelijke tijdritten, wellicht zonder opwarming.

Bij aanvang van de tijdrit lag meteen de voornaamste helling de Muro di Cà del Poggio, een onding van slechts 1.1 kilometer maar 11.8% stijgingspercentage. Meteen een scherprechter, met de eerste tussentijd op de top, waar de krachtsverhoudingen duidelijk werden.

Fillipo Ganna noteerde daar meteen de beste tussentijd gevolgd door ploegmaat Rohan Dennis. De top twee van deze tijdrit lag meteen vast. Ze kregen voor het podium gezelschap van Brandon McNulty, verrassing van de dag, die ook in het algemeen klassement een reuzensprong maakte naar plaats vier.

De eerste twee uit het algemeen klassement Almeida (zesde) en Kelderman (negende) hielden stand en konden op de meeste renners achter hen hun voorsprong uitbouwen.

Domenico Pozzovivo en Rafal Majka reden een degelijke tijdrit. Tegenvallers vandaag Vincenzo Nibali, Pello Bilbao en Jakob Fuglsang. Victor Campenaerts werd twaalfde.

Geplaatst op: 17 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen