Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Søren Kragh Andersen wint opnieuw in Champagnole

De meeste renners waren moegestreden. Niet zo Rémi Cavagna die ging op 160 km van het eind solo en werd pas op minder dan 50 km teruggegrepen. Na eerdere schermutselingen kon in de finale dan toch een groepje wegrijden.

Waren van de partij: Sagan, Bennett en Trentin (de kemphanen voor groen), en verder Rowe, Naesen, Stuyven, Devenyns, Van Avermaet, Mezgec, Arndt, Bauer en Kragh Andersen. De drie eersten waren vooral met elkaar bezig.

Het was opnieuw Kragh Andersen die de sluwste was. Net als in de straten van Lyon koos hij het moment waarop het een beetje stilviel en de Deen was vertrokken voor een zegetocht van vijftien kilometer. Mezegec werd net als in Lyon terug tweede. Stuyven, Van Avermaet en Naessen volgden net daarna. Een gemiste kans op Belgische ritzege. Morgen de tijdrit naar La Planche des Belle Filles en dan kent deze Tour zijn winnaar. Weinig twijfel dat dat Primoz Roglic zal zijn of kent die net nu zijn zwarte dag?

Geplaatst op: 18 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen