Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

SP Merksplas naar Brand en Vanthourenhout

Lucinda Brand zette de dameskoers stevig onder druk ook al had ze in de laatste ronde meeval door de uitschuivers van Ceylin Alvarado. Denise Betsema reed de snelste cross maar moest na een slechte start genoegen nemen met de tweede plaats, Alvarado was derde.

Bij de mannen nam Lars van der Haar bij het begin van de wedstrijd het initiatief, Toon Aerts had op die manier een bondgenoot in de strijd tegen de rode garde. Laurens Sweeck kon het gat overbruggen, Aerts volgde. Die drie leken het onder elkaar te kunnen uitmaken maar uit de achtergrond kwamen uiteindelijk ook nog Michael Vanthourenhout en later Eli Iserbyt terug.

Vanthourenhout kon verrassen en gaf de rest in de voorlaatste ronde het nakijken, Eli Iserbyt werd tweede, Laurens Sweeck klopt nog nipt een gefrustreerde Toon Aerts voor de derde plek. Vanthourenhout pakte meteen zijn eerste overwinning in een klassementscross.

Geplaatst op: 22 november 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen