Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Tadej Pogacar winnaar in Laruns

Het regende van bij de start pogingen om weg te geraken maar zo als zo dikwijls was het wachten tot de nervositeit verdween. We onthouden het beeld van Fabio Aru die reeds vroeg moederziel alleen achter het peloton reed.

De ooit zo beloftevolle Sardijn schijnt na veel lichamelijk leed niet meer te kunnen aansluiten met de top en gaf roemloos op. Er was ook een poging van Thibaut Pinot maar ook vandaag moest de Franse publiekslieveling passen.

Marc Hirshi had zijn dagje uitgekozen en kreeg na enkele pogingen wel vrijheid. Na een reeds indrukwekkende solo begon hij met 3:30 min voorsprong aan de Col de Marie-Blanque. Pogacar was bij de favorieten alweer de bedrijvigste. Roglic, Landa, Bernal en Porte konden volgen. Gele trui Adam Yates liet lopen. Bardet, Quintana, Urán, Martin en Mollema kwamen net voor de top weer aansluiten. Hirshi behield een 20 sec voorsprong op de top. De moedige Zwitser moest zich na de afdaling gewonnen geven met anderhalve kilometer te gaan.

Hij moest samen met de sterkste dalers Roglic, Bernal, Pogacar en Landa de sprint nog aangaan wat hij dan nog met veel panache deed. Hirschi zette sterk aan maar moest zich gewonnen geven aan Pogacar en Roglic. Roglic pakt geel.

Geplaatst op: 06 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen