Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Tao Geoghegan Hart wint Giro 2020

Twee wedstrijden in de wedstrijd vandaag. Die voor de ritoverwinning en die voor de eindzege. Voor de ritoverwinning was er weinig twijfel natuurlijk, Filippo Ganna pakte zijn vierde overwinning in deze Giro. Victor Campenaerts werd tweede, Rohan Dennis derde.

Jai Hindley was voorgesteld als de mindere tijdrijder ten opzichte van Tao Geoghegan Hart, en zo bleek. De Australiër moest uiteindelijk 39 seconden toestaan. Wilco Kelderman behield zijn derde plaats in het eindklassement.

Drie weken rijden door de laars en dan een tijdrit van 15 km nodig hebben om de eindwinnaar te kennen. Een Giro die niet te voorspellen bleek, heel wat favorieten die uitvielen, ploegen die huiswaarts keerden, een ontzettend sterke Almeida, en de laatste dagen vooral toch protagonisten die het niet echt geloofden dat ze meededen voor de eindzege in een grote ronde. Geen winnaar met veel punch of overtuiging, degelijke subtoppers dat wel. Het niveau lag door alle omstandigheden toch lager dan in Tour en misschien ook wel Vuelta.

Geplaatst op: 25 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen