Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Suprabazar, je vindt er alles

Thibau Nys superieur naar titel

Overvloedige regen had het parcours herschapen in een moddercross. Het aangekondigde snelle traject dat reeds op zaterdag toch lastiger bleek dan voorspeld was nu volledig verleden tijd.

De favorieten lieten zich niet verrassen door de traditionele snelle starters in deze categorie. Thibau Nys, Dario Lillo, Lennert Belmans en de Nederlander Del Grosso bepaalden de eerste ronde. Aan het einde van ronde twee leek de tijd voor een ogenschijnlijk rustige en ontspannen Nys gekomen.

Hij nam vlug enkele seconden en bouwde gestaag uit. Uit de achtergrond kon met een ronde voor de boeg een sterke Emiel Verstrynge aansluiten bij Lillo en Belmans. Nys was onstuitbaar onderweg naar de wereldtitel, Belmans rukte zich los van Lillo voor zilver. De sterke Zwitser viel, moegestreden, in een afdaling en Verstrynge kon naar brons. De Belgische wielerfans kunnen dan toch hoop koesteren voor de toekomst.

Geplaatst op: 02 februari 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen