Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Tiesj Benoot primus in Parijs-Nice

Niet al te veel renners zijn momenteel met hun palmares bezig maar Tiesj Benoot kon aan het zijne een mooie overwinning toevoegen. Wellicht om alle heisa te vergeten schudden de renners alweer flink de benen los in de etappe naar Apt.

Søren Kragh Andersen probeerde de zaak vroeg onder druk te zetten voor de finale maar werd aanvankelijk kort gehouden door Deceuninck-QuickStep. Vincenzo Nibali probeerde het op 15 km van het einde maar kreeg Tiesj Benoot mee. Die liet de Haai even later achter en kon solo naar de meet. Michael Matthews maakte het feestje voor Team Sunweb compleet. Sergio Higuita legde beslag op plek drie

Leider Schachmann kwam ten val binnen de drie kilometer en kon daardoor de schade beperken tot 22 seconden, daar hij gelijk gezet werd met de dichtste achtervolgers. Benoot springt naar plaats twee in het algemene klassement. Morgen eindigt Parijs-Nice, een dag vroeger dan gepland omdat Nice de koers liever niet ziet finishen dit jaar.

Geplaatst op: 13 maart 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen