Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Van der Poel wint SP Heusden-Zolder

Kopstart voor van der Poel en van Aert in Zolder maar niet voor lang. Van Aert werd door een lekke band teruggeslagen, Eli Iserbyt was even later genoopt tot opgave na een valpartij. Zijn elleboog werd zwaar geraakt, er werd gevreesd voor een breuk. Van der Poel was ondertussen vertrokken voor een lange solo, de wedstrijd lag na een kwartier in de beslissende plooi.

Achter de wereldkampioen vormde zich een groep met Soete, van der Haar, van Aert, Vanthourenhout, Sweeck en van Kessel. Daarin wachtte van Aert zijn beurt af om in de voorlaatste ronde naar de tweede plek toe te rijden, op dit parcours had het geen nut meer aan te dringen na zijn lekke band. Lars van der Haar knokte zich naar de derde plek.

Toon Aerts is de nieuwe leider in de Superprestige na de uitschakeling van Eli Iserbyt.

Geplaatst op: 26 december 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen