Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Vlasov en Ludwig winnen in San Luca

João Almeida leek lang op de overwinning af te streven nadat hij in de voorlaatste ronde weggesprongen was uit een elitegroep. Hij ging alleen de laatste plaatselijke ronde in maar kreeg het bij de beklimming richting Madonna di San Luca zeer moeilijk.

Sein voor Aleksandr Vlasov om naar de Portugees toe te springen daar kopman Fuglsang en Vincenzo Nibali toch naar elkaar keken. Vlasov ging op en over Almeida richting zege. Na zijn zege in de Mont Ventoux Dénivelé Challenge een nieuwe stap in de ontwikkeling van de verrassende Rus. Almeida kon de tweede plaats nog vasthouden, Diego Ulissi kwam zoals wel vaker zijn laatste wedstrijden te laat.

Cecilie Uttrup Ludwig was primus bij de dames. Zij kon haar klimmers capaciteiten ten volle uitspelen en won afgescheiden voor Rasa Leleivyté en Pauliena Rooijakkers.

Geplaatst op: 18 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen