Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Vos en van der Poel naar winst in Essen

Geen Brand, Betsema, Alvarado, Worst of Cant in Essen dus zagen wel wat vrouwen kansen voor een goed klassement. Dat ging voor Yara Kastelijn verloren door pech. Het was Marianne Vos, bezig aan haar eerste cross van het seizoen, die nog eens haar klasse bewees en gezwind naar de zege ging voor de verrassende Française Perrine Clauzel en Inge van der Heijden.

Bij de mannen was het wachten tot de vijfde ronde voor Mathieu van der Poel zijn versnelling plaatste. Quinten Hermans ging net in de fout en moest achtervolgen samen met Laurens Sweeck die tot dan het meeste kopwerk voor zich had genomen. Tom Pidcock, in de eerste wedstrijdhelft goed bij de les volgde op korte afstand van de twee.

De wereldkampioen bestendigde zijn voorsprong. Laurens Sweeck kende pech en moest Hermans laten gaan, ook Pidcock kon hem nog voorbij.

Geplaatst op: 22 december 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen