Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Welles, nietes? Koersen in Italië of niet?

Wie kan ondertussen nog volgen? Ook op de donderdagmorgen voor de Strade Bianche van 7 maart melden media dat de definitieve beslissing rond het doorgaan van de Strade pas vandaag valt. Op de website van Strade Bianche valt te lezen dat ze de beslissing van de overheid volgen en de race afblazen. Op hun Twitter spreken ze zichzelf tegen door de beslissing inderdaad naar vandaag op te schuiven.

Verscheidende ploegen schorten ondertussen hun programma op en rijden geen wedstrijden meer de komende tijd, en dat treft niet alleen de aankomende Italiaanse koersen. Parijs-Nice zou dan wel weer doorgaan. Met een aankomstplaats op korte afstand van San Remo, roept dat ook weer de nodige vragen op. Wordt vervolgd.

Geplaatst op: 05 maart 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen