Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.

Winst voor Ion Izagirre op Aramón Formigal

Bergen omringd door regen en mist vormden het decor voor deze etappe. Niet naar Tourmalet maar naar alternatieve aankomstplaats Aramón Formigal. Ion Izagirre kon de etappe op zijn naam zetten na voorbereidend werk van broer Gorka.

Michael Woods en Rui Costa, ander overblijvers van een vlucht werden twee en drie. Richard Carapaz zette bij de klassementsmannen Daniel Martin en Primoz Roglic onder druk. Zij waren de voornaamste verliezers vandaag. Carapaz, die wellicht Andes omstandigheden terugvond, nam de rode trui over van Roglic. Team Jumbo-Visma zakte vandaag toch wat door het ijs. Het is niet denkbeeldig dat de vormcurve van Roglic vanaf hier bergafwaarts gaat.

Edit: Na afloop had Roglic een verklaring voor zijn achterstand. Hij kreeg gedurende de etappe zijn regenjasje niet dicht en zat slecht gepositioneerd toen het peloton brak, hij moest daarna zijn ploeg aan het werk zetten om hem terug naar voor te brengen.

Geplaatst op: 25 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen