Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.

Worst en Nys winnen Slag om Balenberg

Zelden zien we veldrijders in hun eigenste biotoop actief tijdens deze periode maar het zijn vreemde tijden toch? Onder de noemer Slag om Balenberg gingen enkele toppers de strijd aan met elkaar, dit zowel bij de mannen als bij de vrouwen. De wedstrijd werd eerder zonder promotie betwist en op zondagmiddag uitgezonden.

De proef was onderverdeeld in drie disciplines: een zware technische ronde, een zandklim en een langere tijdrit ronde. Bij de dames werd meteen weer duidelijk dat de Belgische tegen een onoverbrugbare kloof aankijken tegenover de Nederlandse. Annemarie Worst liet vooral tijdens de afsluitende tijdrit weinig over voor de concurrentie als was junioren wereldkampioene Shirin van Anrooij een verdienstelijke tweede.

Mathieu van der Poel was natuurlijk de gedoodverfde favoriet bij de mannen maar moest de zege verrassend aan Thibau Nys laten, die benutte het thuisvoordeel optimaal.

Geplaatst op: 21 juni 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen