Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Wout van Aert naar winst in Lille

Geen van der Poel bij de mannen dus dat beloofde een spannende Krawatencross. Laurens Sweeck nam de snelste start en bleef een paar ronden hoog tempo rijden op het snelle parcours. Na een valpartij van Sweeck kwam Quinten Hermans een tijdje overnemen.

Wout van Aert, op de derde rij gestart, was ondertussen gestaag aan het oprukken en nam na een half uur vol over aan de leiding. Hij bleef vervolgens de snelste rondjes rijden en kon dit keer wel zijn duivels ontbinden. Iets wat in Dübendorf nog niet helemaal lukte. Van Aert is terug en dat moet het nodige vertrouwen geven voor de start van het wegseizoen. Hermans werd verdiend tweede, Aerts in een schouder aan schouder duel met Sweeck derde.

Eli Iserbyt werd laureaat in de DVVTrofee voor Michael Vanthourenhout en van der Poel.

Geplaatst op: 08 februari 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen