Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Alberto Bettiol sterkste in Stradella

Een veelwinnaar wordt hij wellicht niet, maar een eendagsvlieg is hij ook niet gebleven. Gewezen Ronde van Vlaanderen-winnaar Alberto Bettiol graaide in de Giro zijn ritje mee. Zijn hoogvorm had hij al eerder in deze ronde laten blijken, vooral op heuvelachtig terrein.

Ja de vluchters mochten alweer wegblijven vandaag, permissie van Ineos. Het peloton kwam onder leiding van de Brailsford troepen op een belachelijke 23 minuten van Bettiol binnen. Rijden ze geen moordtempo, dan sussen de grote groep wel in slaap. Bettiol dus, die de sterkste was in een fel bevochten finale waarin hij de ontsnapte Rémi Cavagna terughaalde en uiteindelijk Simone Conssoni, Nicolas Roche en nog een handvol renners op kleine afstand achter zich kon houden.

Geplaatst op: 27 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen