Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Alvarado wint Krawatencross Lille

We zagen nog eens de allerbeste Sanne Cant in Lille, op besneeuwde ondergrond mocht dat niet helemaal verbazen. Denise Betsema was naar goede gewoonte als beste weg en Cant moest een paar ronden achtervolgen alvorens aan te sluiten bij de Nederlandse.

Beiden kregen met twee ronden te gaan het gezelschap van Alvarado. Bij het aanvatten van de laatste ronde kwam ook Brand zich vervoegen. Die beiden laatsten maakten de wedstrijd onder elkaar uit. Cant had in de laatste ronde geen antwoord op hun versnelling en moest de derde plaats ook nog aan Betsema laten door een leeglopende band. Alvarado versloeg Brand in een prangend sprintje.

Geplaatst op: 07 februari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen