Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Ben O’Connor wint in Tignes

Roglic en van der Poel gingen niet meer van start, Wout van Aert liet vandaag lopen wat het algemeen klassement betrof. Zijn plek daar wordt ingenomen door de winnaar van vandaag: Ben O’Connor. Die was na opnieuw een zware en doorregende etappe op de Cormet de Roselend vooraan gekomen met de bergpunten sprokkelende Nairo Quintana en Sergio Higuita.

Aanvankelijk raakte O’Connor de Colombianen kwijt in de afdaling die volgde maar hij vergat niet te eten en kwam weer aansluiten. Op de Montée de Tignes moest eerst Quintana laten begaan en ook Sergio Higuita ging voor de bijl. Met nog zeventien kilometer te gaan stond de jonge Australiër er alleen voor maar hij kende geen moment van zwakte. Quintana en Higuita konden niet standhouden achter hem, Mattia Cattaneo werd tweede (op vijf minuten!) en een verrassende Sonny Colbrelli derde.

Tadej Pogacar reageerde op een paar kilometer van het einde op een poging van Carapaz en liet hem en de rest van zijn groepje achter. Een groepje waar nog heel lang Jasper Stuyven in zat trouwens. Ze gaven nog eens 30 seconden toe op de Sloveen. Nairo Quintana kon wel de bergtrui aantrekken.

Geplaatst op: 04 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen