Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Brand en van Aert winnen Zilvermeercross

Lucinda Brand maakte haar favorietenrol waar en is zo langzamerhand de te kloppen vrouw voor Oostende. Denise Betsema en Marianne Vos vulden de rest van de podiumplaatsen. Wereldkampioene Alvarado en Worst ontbraken in Mol.

Wout van Aert gokte voor de wedstrijd op Laurens Sweeck als meest te duchten tegenstander en dat werd ook bewaarheid. Sweeck kon veertig minuten in het gezelschap blijven van de nieuwe Belgische kampioen. Die maakte een heel frisse en sterke indruk, iets wat ook aandachtig toeschouwer Adrie van der Poel in de box niet ontgaan was. Die zag ook zijn oudste zoon David een van zijn beste crossen dit seizoen rijden, hij moest de derde plaats aan Lars van der Haar laten.

Geplaatst op: 16 januari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen