Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Brand solo, zinderend duel tussen Iserbyt en Aerts

Het vraagt een flinke verplaatsing van de veldrijders maar Besançon bleek geen tussendoortje. Lucinda Brand maakte de wedstrijd bij de dames net wat minder spannend door vroeg de beslissing te forceren. Maghalie Rochette was de verrassing van vandaag, zij rukte gedurende de wedstrijd op naar de plek twee. Plek waar aanvankelijk Denis Betsema uitzicht op had.

Bij de mannen maakten Eli Iserbyt en Toon Aerts er een ware thriller van. Het parcours speelde beide renners om de beurt in de kaart. Aerts leek het te gaan halen maar viel en moest Iserbyt op de modderige omloop laten gaan. Die kwam net voor de finish nog in de problemen toen hij wegschoof op een helling maar Aerts had reeds laten lopen. Pim Ronhaar legde beslag op plaats drie na een ijzersterke race waarbij hij Michael Vanthourenhout afhield.

Geplaatst op: 28 november 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen