Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Caleb Ewan na bewogen finale in Cattolica

Hij had zich heel wat voorgenomen voor deze Giro: Mikel Landa. Gisteren nog in de aanval, vandaag uitgeschakeld door een val op 4km van het einde. Joe Dombrowski, ritwinnaar gisteren, knalde in het midden van de weg tegen een seingever aan en nam Landa mee in zijn val. Een vluchtheuvel in het midden van de weg in volle finale?

Ook alweer onfortuinlijk was Pavel Sivakov die enkele kilometers eerder aan de rand van de weg ten val kwam. Ook voor hem eindigt de Giro hier. Caleb Ewan maakte het weinig uit. Europees kampioen Nizzolo leek lang op weg naar de ritzege maar Ewan kwam nog onweerstaanbaar voorbij. Elia Viviani was dichtste getuige van de actie van de Australische springveer.

Tim Merlier raakte wat ingesloten in de sprint en een kettingprobleem maakte hem daarop kansloos. Hij verliest daardoor bovendien zijn puntentrui aan Nizzolo

Geplaatst op: 12 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen