Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Chantal Blaak wint Strade Bianchi Donne

We kregen een andere wedstrijd dan de snikhete editie van vorige zomer. Aan de voet van de laatste helling van Le Tolfe meldden zich dit keer nog een behoorlijk aantal kandidaten voor de overwinning. Annemiek van Vleuten wou beter voor de dag komen dan vorige week en waagde haar kans op Le Tolfe.

Marianne Vos volgde, Lotte Kopecky leek dat ook te doen maar kreeg af te rekenen met een lekke band. De twee vooraan kregen echter geen vrijheid. Toen Chantal Blaak demarreerde met zes kilometer te gaan en enkel Elisa Longo Borghini kon reageren, lag de wedstrijd in een beslissende plooi.

Longo Borghini stoomde vol door richting Sienna, Blaak nam niet over. Zij kon immers nog gokken op de terugkeer van Anna van der Breggen of Demi Vollering. In Sienna nam ze op de slotklim naar Piazza del Campo uiteindelijk zelf de maat van de Italiaanse kampioene. Die kon wel nog van der Breggen voorblijven voor de tweede podiumplaats.

Geplaatst op: 06 maart 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen