Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Clásica San Sebastián naar Neilson Powless

Zijn ploeggenoot Simon Carr had de loper uitgerold, niet dat het daarna voor Neilson Powless van een leien dakje liep. Carr had op de Erlaitz een aanval beantwoord van de heroptredende Mikel Landa en hem vrij snel achtergelaten.

Met meer dan 20 km te gaan, in de aanloop naar de eerste passage in San Sebastián en de laatste klim over de Murgil Tontorra kreeg Carr gezelschap van Lorenzo Rota, Neilson Powless, Mikkel Frølich Honoré en Matej Mohoric.

Matej Mohoric, nog steeds drijvend op zijn uitstekende Tourconditie maakte de sterkste indruk. Toch was het Powless die op de slotklim vol doorging. Mohoric en Honoré bleven echter kortbij. Na passage over de top kwam ook Rota terug aansluiten.

In de afdaling ging het echter fout. Mohoric had in een bocht de grootste moeite zich overeind te houden, Honoré knalde tegen de afsluitingsmuur, Rota viel dan weer over de fiets van de Deen.

Powless was alleen weg maar Mohoric en later Honoré sloten weer aan in de straten van San Sebastián. Mohoric stoomde door, dacht te kunnen winnen maar werd in de sprint op zijn plek gezet door Powless. Honoré kwam enkel even opzij van zijn opponenten. De ongelukkige Rota werd nog vierde.

Geplaatst op: 31 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen