Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Denemarken wint ploegkoers OS

Denemarken met Michael Mørkøv en Lasse Norman Hansen in de baan maakten hun favorietenrol in de ploegkoers waar. Ze namen van bij het begin mee het initiatief en konden in een spannende finale overeind blijven. Frankrijk, gestart met Benjamin Thomas en Donavan Grondin, kon na halfweg optimaal profiteren van de rivaliteit tussen Denemarken en Groot-Brittanië door een halve ronde te nemen en op die manier enkele keren ongehinderd de tussensprints mee te pikken.

Helemaal rond geraakte het Franse duo echter niet. In de finale speelde België ridder of mis, namen voorsprong, reden medevluchters Denemarken en Spanje uit het wiel, pakten twee tussensprints en kregen uitzicht op brons en wie weet meer.

Hun poging strandde echter toen Groot-Brittanië in de slotrondes op en over kwam en naar zilver reed ten nadele van Frankrijk. Hayter en Walls namen de dubbele punten (10) voor de neus van België (6), Frankrijk pakte 4 en Denemarken 2 punten.

Finaal kwamen daarmee Groot-Brittanië en Frankrijk aan hetzelfde aantal punten (40). Groot-Brittanië kreeg het voordeel voor zilver door het winnen van de laatste sprint te. Kenny De Ketele en Robbe Ghys vielen door de Britse slotactie dus net naast het podium. Balen.

Geplaatst op: 07 augustus 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen