Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Dylan Teuns primus in Le Grand-Bornan

De Tour is beslist en dat met veertien dagen te gaan. Of niet? Dylan Teuns maakte deel uit van een vluchtersgroep die op de beklimmingen van de Col de Romme en Col de la Columbière definitief uit elkaar viel. Teuns, op de Col de Romme nog behoudend, rolde daarna alles voor hem op.

Ion Izagirre, Simon Yates en Michael Woods (lang aan de leiding) gingen voor de bijl voor een opvallend gretige en opkomende Teuns. Hij behield een vijftiental seconden op een compleet losgeslagen Tadej Pogacar. Die had met dertig kilometer te gaan de weinige overblijvers in het peloton aan gort gereden. Richard Carapaz probeerde het fenomeen te volgen maar moest snel zijn meerdere erkennen. In zijn rush naar voor reed Pogacar minuten dicht op de koplopers, enkel Teuns bleef hem dus voor.

Teuns reed echter een fantastische afdaling met zin voor risico. Izagirre en Woods konden weer aansluiten bij Pogacar en het trio verloor aan de streep 45 seconden op de Belg. Izagirre werd tweede, Woods derde.

Wout van Aert verdedigde zich kranig, was virtueel leider maar tegen zoveel geweld was niemand opgewassen. Mathieu van der Poel had het vroeger begrepen en liet op de Col de Romme lopen.

Zwaar onweder voor Primoz Roglic en Geraint Thomas. Beiden kwamen achteraan de bus en net op tijd de finish over. Is de Tour beslist?

Geplaatst op: 03 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen