Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Dylan van Baarle wint Dwars door Vlaanderen

Ook bij de mannen was de Knokteberg een ijkpunt, Dylan Van Baarle reed al een poosje vooraan, onder impuls van Greg van Avermaet sprong een klein groepje naar een trio achtervolgers op de Nederlander. Opvallend, van der Poel paste daar en Alaphillipe probeerde uit de achtergrond naar het groepje van Avermaet terug te keren.

Op de Tiegemberg trok de Olympisch kampioen nog eens hard door maar de samenwerking in het groepje met verder Laporte, Barguil, Oliveira, Stuyven, Campenaerts, Sénéchal en Durbridge liep stug. Er waren wel wat renners die kopmannen achterop hadden.

Daarachter hadden zich op 20km van het einde weer een paar kleine groepen gevormd. Van der Poel en Dries De Bondt gingen in een derde groep achtervolgen in dienst van Tim Merlier.

Dylan van Baarle kon in Waregem een solo van 50km succesvol afronden. De achtervolgende groepen bleven kilometers lang opdezelfde afstand hangen. Achter van Baarle liep nog alles samen in, Laporte bleef nog even voor de grote groep. Tim Merlier werd derde, eerste van vijf Belgen in de top tien: Lampaert (4), Van der Sande (5), Van Avermaet (7) en Stuyven (10)

Geplaatst op: 31 maart 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen