Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Egan Bernal wint Giro

De afsluitende tijdrit was een prooi voor topfavoriet Ganna. Die kreeg nog wel een lekke band in de finale maar Rémi Cavagna, tweede vandaag, reed in een bocht de hekken in. Edoardo Affini werd derde.

Bij de klassementsrijders was weinig te melden. Egan Bernal reed behouden, als is een vierentwintigste plaats tekenend voor de vorm waarin hij de Giro eindigt. Damiano Caruso kon nog een halve minuut af doen van zijn achterstand maar dat was dus te weinig. Simon Yates ging helemaal op automatische piloot maar behield de derde podiumplek.

Van Belgische kant was er nog een verrassende Iljo Keisse op plek 10. Had de Gentenaar de wind mee of haalde hij fris Milaan? Dries De Bondt mocht de prijs voor de strijdlust mee naar huis nemen, Peter Sagan de puntentrui en Geoffrey Bouchard de bergprijs. Het jongerenklassement was ook voor Bernal.

Geplaatst op: 30 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen