Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Suprabazar, je vindt er alles

Egan Bernal wint in Cortina d’Ampezzo

Geen Passo Fedaia noch Passo Pordoi vandaag vanwege de slechte weersomstandigheden. De Passo Giau alleen zou uitsluitsel brengen of de Giro nog meer op slot ging of of de roze trui van Egan Bernal nog in gevaar kwam. Almeida, Formolo, Nibali, Izzagire en Pedreiro waren de renners die zich aan de voet van de zware slotklim meldden.

Education First hield het tempo hoog in het peloton in dienst van kopman Hugh Carthy maar met nog vier kilometer voor de boeg rolde Egan Bernal het hele veld inclusief vluchters op en had boven meer dan een halve minuut op Damiano Caruso en Romain Bardet. Simon Yates zag er tijdens de beklimming reeds bleekjes uit en kwam op meer dan twee minuten over de Passo Giau.

De Colombiaan nam in de laatste meters nog de tijd om het regenjasje uit te doen. Romain Bardet werd tweede voor Damiano Caruso. Caruso neemt de tweede plek over van Yates. Hugh Carthy komt voorlopig op drie.

Geplaatst op: 24 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen