Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.

Elisa Balsamo werelkampioen dames elite

Vijf jaar na haar juniorentitel in Doha is Elisa Balsamo wereldkampioen bij de elite. Nederland koos alweer niet voluit voor Vos en die betaalde de rekening cash. De Nederlandse dames hebben teveel talent en ambitie aan boord en rijden nooit 100% voor iemand anders, iedereen denkt tot diep in de finale te kunnen winnen.

Van Vleuten deed het verrassend genoeg nog best, hield het tempo hoog in de finale maar er werd geen oranje sprinttrein opgezet. Dat deden de Italiaanse dames wel, zeer laat zowat bij aanvang van de laatste kilometer. Longo Borghini deed de leadout voor Balsamo en dat leek even niet goed te gaan. Balsamo kwam ogenschijnlijk te vroeg aan de leiding naar haar zin maar weerstond aan Marianne Vos. Katarzyna Niewiadoma werd derde.

De Belgische dames deden het verdienstelijk maar meer ook niet. Jolien D’hoore brak slechts op de hellingen in de laatste ronde. Lotte Kopecky leek op de juiste plek voor de eindsprint maar had al de nodige moeite om zo ver te komen. De benen liepen dan ook vol en verder dan de zestiende plek kwam ze niet.

Geplaatst op: 25 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen