Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Ellen van Dijk pakt Europese titel

De Nederlandse tijdritspecialiste, eerder zilver deze week, was bliksemafleider voor de Nederlandse favorieten achter haar. Ze bouwde met vijftig kilometer te gaan een kleine voorsprong op met Soraya Paladin, Romy Kasper en Aude Biannic. Met nog 23 kilometer te gaan kon van Dijk zich tijdens de voorlaatste beklimming van de Povo van haar laatste metgezel Paladin ontdoen.

Liane Lippert poogde achter van Dijk de sprong naar voren te wagen maar kreeg een elite groepje mee dat strandde op enkele seconden van van Dijk. Die kon door de aanwezigheid achter haar van van Vleuten en Vollering terug weglopen en hield ook op de laatste passage over de Povo stand. Achter haar werd bovendien veel rondgekeken.

Liane Lippert werd tweede, de Litouwse Rasa Leleivytė derde. Lotte Kopecky was niet bij machte vandaag om de beteren te volgen. Toen Lippert aanging in de voorlaatste ronde moest ze afhaken. Ietwat verrassend want dit parcours moest de Belgische kampioene toch liggen. Ze werd uiteindelijk veertiende.

Geplaatst op: 11 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen